Vloerisolatie

Gratis advies en offerte aanvragen

Optimaal comfort en energiebesparing: ontdek de voordelen van vloerisolatie

Op zoek naar een duurzame oplossing om uw huis comfortabeler te maken en te besparen op energiekosten?
Ontdek dan de voordelen van vloerisolatie!

Waarom vloerisolatie?

Veel huizen ervaren ongemakken door koude lucht en vocht die vanuit de kruipruimte naar binnen dringen. Vloerisolatie legt een barrière aan de onderzijde van vloer, waardoor kou en vocht geen kans meer krijgen. Hierdoor blijft de vloer warmer, een droger binnenklimaat en wordt de noodzaak om constant te stoken aanzienlijk verminderd.

Met vloerisolatie wordt niet alleen flink bespaard op de energierekening, maar wordt ook het comfort in de woning verbeterd. De investering in vloerisolatie betaalt zichzelf terug door een gemiddelde energiebesparing van 10-15%.

Onze Aanpak

Onze ervaren vakmensen plaatsen vloerisolatie via de kruipruimte, waarbij we gebruikmaken van geavanceerde isolatiematerialen en technieken. Is de kruipruimte minder dan 45 centimeter hoog? Geen zorgen, we bieden ook bodemisolatie als een passende oplossing.

Subsidies bij vloerisolatie

Goed nieuws! Als extra stimulans voor energiebesparende maatregelen biedt de ISDE (Investeringssubsidie Duurzame Energie) subsidie voor vloerisolatie. Deze financiële ondersteuning maakt het investeren in duurzame isolatie nog aantrekkelijker.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom zijn we trots op onze certificering voor het gebruik van Pif-isolatiefolie. Hiermee garanderen we niet alleen een efficiënte isolatie, maar ook duurzaamheid op lange termijn.

Wij werken met de volgende materialen

Voordelen van vloerisolatie

  • Optrekkend vocht en tocht vanuit de kruipruimte zijn verledentijd

  • Snelle terugverdientijd

  • Jaarlijks flinke besparing op de energierekening

  • Verhoogd de waarde van de woning

Starten met vloerisolatie?

Gratis advies en offerte aanvragen

Meer informatie/offerte aanvragen voor *