Meerlaagse innovatieve
PIF-isolatiefolie

 

Pif-isolatie is een innovatieve, hoogwaardige isolatiefolie die speciaal ontwikkeld is voor na-isolatie. Het isolatiemateriaal bestaat uit meerdere lagen aluminiumfolie op afstand gehouden door luchtkussens.

Gratis adviesgesprek aanvragen

PIF-isolatiefolie

PIF-isolatie is een innovatieve, hoogwaardige isolatiefolie die speciaal ontwikkeld is voor na-isolatie. Het isolatiemateriaal bestaat uit meerdere lagen aluminiumfolie op afstand gehouden door luchtkussens. De folie reflecteert de warmte, terwijl de luchtkussens ervoor zorgen dat er geen onnodige warmte verloren gaat. Met PIF-isolatiefolie wordt met een relatief dunne isolatielaag al een hoge isolatiewaarde behaald. Je kunt de werking met deze folie vergelijken met de werking van een thermosfles.

Pif-isolatie wordt via de kruipruimte aan de onderzijde van de begane grondvloer luchtdicht bevestigd. Voor het aanbrengen van de folie is toegang naar de kruipruimte benodigd. De kruipruimte dient minimaal 45 centimeter hoog te zijn voor het aanbrengen van dit materiaal.

Lambda waarde                         0.022 W/mK
Iso60 (6laags)                            RD 3.63
Iso80 (8 laags)                           RD 4.64

Om onze kwaliteit te waarborgen is Callengoed advies en isolatie Insula gecertificeerd voor het verwerken van vloerisolatie met Pif-isolatiefolie.

Voordelen van PIF-vloerisolatie

  • Hoge isolatiewaarde

  • Sterk isolatiemateriaal

  • Stof- en tochtvrij

  • 100% recyclebaar

  • Hypoallergeen, geen negatief effect op de gezondheid

  • Er wordt een bodemfolie op de bodem geplaatst.

Starten met vloerisolatie?

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Wij doen GRATIS onderzoek naar de mogelijkheden voor jouw huis/bedrijfspand
Ik wil meer informatie/offerte over *