Subsidies

Gratis adviesgesprek aanvragen

Subsdies

Ik wil mijn huis isoleren of verduurzamen, kan ik subsidie krijgen? Jazeker! Er zijn op dit moment verschillende subsidies beschikbaar voor het verduurzamen van een huis. Ook verenigingen van eigenaren (vve’s) kunnen subsidie aanvragen.

 • ISDE- subsidie: Ben je eigenaar van een koophuis én ben je zelf bewoner? Dan heb je bij het verduurzamen van je woning vaak recht op de ISDE subsidie (Investeringssubsidie Duurzame Energie en energiebesparing).
  Lees meer over de ISDE-subsidie
 • SVOH- subsidie: Bent u verhuurder en wilt u één of meer van uw bestaande huurwoningen verduurzamen? Dan kunt u in aanmerking komen voor de Subsidieregeling Verduurzaming en Onderhoud Huurwoningen (SVOH). Met deze regeling krijgt u subsidie voor energiebesparende maatregelen om uw huurwoning te verduurzamen.
  Lees meer over de SVOH subsidie
 • SVVE- subsidie: Bent u als Vereniging van Eigenaars (VvE) van plan uw gebouw te verduurzamen? Maak dan gebruik van de subsidie voor verduurzamingsmaatregelen. Deze SVVE  subsidie is bedoelt voor VvE’s, woonverenigingen en wooncorporaties die energie willen besparen door middel van het uitvoeren van isolatiemaatregelen.
  Lees meer over de SVVE- subsidie
 • Dumava-regeling: Bent u eigenaar van maatschappelijk vastgoed? Of wilt u maatschappelijk vastgoed zoals scholen, overheidsgebouwen, zorginstellingen of monumenten gaan verduurzamen? De subsidieregeling duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA)biedt een subsidie voor de kosten voor het verduurzamen van bestaand maatschappelijk vastgoed.
  Lees meer over de Dumava-regeling
 • Financieringen: Daarnaast kunnen huiseigenaren en vve’s kunnen ook tegen lage rente geld lenen om hun woning te isoleren.
  Lees meer over de financieringsmogelijkheden van het verduurzamen van een woning. 

Starten met verduurzamen?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Wij doen GRATIS onderzoek naar de mogelijkheden voor jouw huis/bedrijfspand
Ik wil meer informatie/offerte over *