Isolatie

Hoger wooncomfort, lagere energielasten én minder Co2 uitstoot
Gratis advies en offerte aanvragen

Isoleren begint bij duurzaam advies

Isoleren is meer dan enkel de uitvoering, het start met een gedegen duurzaam advies. Wij komen altijd eerst vrijblijvend langs voor een adviesgesprek. Tijdens dit adviesgesprek wordt gekeken naar de conditie van de gevel, vloer of dak die geïsoleerd moet worden. Daarnaast wordt aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden op basis van de constructie van uw woning een advies uitgebracht.

Door onze jarenlange ervaring en diversiteit in mogelijkheden en materialen komen wij graag samen met u tot een passende oplossing.

Meer comfort, lagere energierekening

Het isoleren van een woning zorgt ervoor dat een woning goed wordt afgesloten, zodat er geen koude of warme lucht meer kan ontsnappen. Hierdoor is er minder energie nodig om de woning warm te houden, dit zorgt weer voor verlaging van de stookkosten. Isoleren zorgt dus voor meer comfort, een lagere energierekening én zo draagt u ook bij aan een beter milieu.

Isolatie methodes

Voordelen van na-isolatie

 • Lagere stookkosten
  Door een goed geïsoleerde woning blijft de kou langer buiten en wordt de warmte beter vastgehouden. Daarnaast gaat er ook minder warmte verloren in de woning, wat zorgt voor een lagere stookkosten.

 • Meer wooncomfort
  De warmte blijft meer in de woning, dit zorgt ervoor dat de binnentemperatuur in de woning constant blijft. Daarnaast worden de muren warmer en is er minder koude afstraling vanuit de muren.

 • Waardevermeerdering 
  Uw woning krijgt een beter energielabel door het toepassen van isolatie, dit zorgt voor een waardevermeerdering!

 • U draagt bij aan een beter milieu!
  Minder stookkosten betekent ook minder CO2-uitstoot, hierdoor draagt u bij aan een beter milieu door uw woning te isoleren.

Ervaringen van onze klanten

Starten met verduurzamen?

Gratis advies en offerte aanvragen

Meer informatie/offerte aanvragen voor *