Duurzaamheidsadvies 

De huidige energieprijzen zorgen ervoor dat veel woningeigenaren willen verduurzamen. Elke situatie is anders, de ene woning heeft nog geen isolatie, de andere is al volledig geïsoleerd. Daarbij speelt het beschikbare budget natuurlijk ook een grote rol.

Gratis advies en offerte aanvragen

Duurzaamheidsadvies; wat is de volgende stap in verduurzaming van mijn huis?

De huidige energieprijzen zorgen ervoor dat veel woningeigenaren willen verduurzamen. Elke situatie is anders, de ene woning heeft nog geen isolatie, de andere is al volledig geïsoleerd. Daarbij speelt het beschikbare budget natuurlijk ook een grote rol. Wat is de volgende stap in verduurzaming met mijn beschikbare budget? Wij geven graag advies op maat. Één van onze adviseurs komt graag bij op locatie langs voor persoonlijk advies.

Met behulp van een duurzaamheidsadvies geven wij advies welke stappen er gezet kunnen worden om tot een duurzamere woning te komen. Een duurzaamheidsadvies is een verdieping van het energielabel en geeft de bewoner meer inzicht in de maatregelen die je als bewoner kunt nemen om de energieprestatie van een woning te kunnen verbeteren. Hierbij wordt onderbouwing gegeven over de kosten, baten en terugverdientijden van deze maatregelen.

Voor een duurzaamheidsadvies rekenen wij 265 euro incl BTW. Mochten er vervolgens isolerende maatregelen bij ons uitgevoerd worden, dan worden deze kosten in mindering gebracht op de factuur.

Starten met verduurzamen?

Vraag duurzaamheidsadvies aan!

Wij doen GRATIS onderzoek naar de mogelijkheden voor jouw huis/bedrijfspand
Meer informatie/offerte aanvragen voor *