Vloerisolatie

Gratis advies en offerte aanvragen

Vloerisolatie in Voorthuizen

Woning isoleren in Voorthuizen? Callengoed advies en isolatie is actief in Voorthuizen en omgeving voor spouwmuurisolatie, bodemisolatie, vloerisolatie, tussenvloerisolatie en dakisolatie, binnengevelisolatie, Vraag een offerte aan voor een gratis en vrijblijvend advies voor jouw woning in Voorthuizen.

Vanuit de bodem van de kruipruimte komt er veel koude lucht en vocht de woning in. Een ongeisoleerde kruipruimte zorgt voor een hoge energierekening, een vochtige binnenklimaat én koude voeten. Bij vloerisolatie wordt er een isolerende laag (via de kruipruimte) aan de onderzijde van de vloer geplaatst. Dit zorgt dat koude lucht en vocht geen toegang meer tot de woning hebben. De vloer koelt minder snel af en er hoeft minder hard gestookt te worden om de woning warm te houden. Dit zorgt voor meer comfort én een lagere energierekening.

Vloerisolatie zorgt gemiddeld voor een besparing van 10-15 procent op de energierekening.

Subsidies bij vloerisolatie

Goed nieuws! Als extra stimulans voor energiebesparende maatregelen biedt de ISDE (Investeringssubsidie Duurzame Energie) subsidie voor vloerisolatie. Deze financiële ondersteuning maakt het investeren in duurzame isolatie nog aantrekkelijker.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom zijn we trots op onze certificering voor het gebruik van Pif-isolatiefolie. Hiermee garanderen we niet alleen een efficiënte isolatie, maar ook duurzaamheid op lange termijn.

Wij werken met de volgende materialen

Voordelen van vloerisolatie

  • Optrekkend vocht en tocht vanuit de kruipruimte zijn verledentijd

  • Snelle terugverdientijd

  • Jaarlijks flinke besparing op de energierekening

  • Verhoogd de waarde van de woning

Starten met vloerisolatie?

Gratis advies en offerte aanvragen

Meer informatie/offerte aanvragen voor *