Spouwmuurisolatie

Gratis advies en offerte aanvragen

Spouwmuur isoleren in Bennekom

Wilt u een huis isoleren in Bennekom? Callengoed advies en isolatie is actief in Bennekom en omgeving voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, tussenvloerisolatie, binnengevelisolatie en dakisolatie. Vraag een offerte aan voor een gratis en vrijblijvend advies voor uw woning in Bennkom.

Spouwmuurisolatie is de meest effectiefste manier om te starten met isoleren.  Een spouwmuur bestaat uit een binnen- en buitenmuur met een ruimte van enkele centimeters ertussen. Deze ruimte wordt de spouw genoemd. Bij oudere huizen is deze ruimte vanuit de bouw nog niet gevuld met isolatiemateriaal. Bij een on-geïsoleerde spouwmuur gaat ongeveer 20 procent van de warmte verloren. Met de huidige gas- en energieprijzen kan dit dus flink oplopen op de energiefactuur.

Spouwmuurisolatie is de meest effectiefste en efficiëntste methode om een huis te verduurzamen. Het isoleren van de spouw voorkomt namelijk dat warmte via de muren de woning verloren gaat. Het grootste voordeel van spouwmuurisolatie is de besparing op de stookkosten. Hierdoor zijn de investeringskosten binnen 3-4 jaar terugverdiend.

Daarnaast zorgt spouwmuurisolatie voor een hoger wooncomfort door de optimale temperatuur verdeling. De woning houdt in de winter de warmte beter vast en blijft in de zomer koeler. Daarnaast zocht het voor minder vocht in de woning en voel je direct minder kou vanuit de muren. Door uw spouw te isoleren draagt u daarbij bij aan een beter milieu. De CO2 uitstoot verminderd flink, doordat uw verwarming minder vaak aan hoeft te staan!

Wij werken met de volgende materialen

Voordelen van spouwmuurisolatie

  • Meest effectieve manier om de woning te isoleren
  • Zorgt jaarlijkse voor een flinke besparing op de energierekening

  • Draagt bij aan een hoger wooncomfort

  • Minder Co2 uitstoot, doordat de verwarming minder vaak aan hoeft te staan

  • Zorgt voor waardevermeerdering van de woning

  • Snelle terugverdientijd, gemiddeld tussen 3-4 jaar terugverdiend

Starten met verduurzamen?

Gratis advies en offerte aanvragen

Ik wil meer informatie/offerte over *