Kennisbank

 

 

Gratis adviesgesprek aanvragen

Voordelen van spouwmuurisolatie

Het isoleren van de spouwmuren van een woning is een slimme investering voor woningeigenaren. Bij spouwmuurisolatie wordt de ruimte tussen de binnen- en buitenmuren van een huis met isolatiemateriaal gevuld. Spouwmuurisolatie zorgt voor vele voordelen, zoals:

  1. Lagere energierekening: Spouwmuurisolatie houdt de warmte binnen en kou buiten. Dit betekent dat er minder hard verwarmd hoeft te worden in de winter. Dit zorgt voor energiebesparing én jaarlijs een forse besparing op de energierekening.
  2. Verhoogde comfort: Spouwmuurisolatie zorgt voor een aangenamer binnenklimaat. Het houdt tocht en vocht buiten en zorgt voor een constante, aangename temperatuur in huis. .
  3. Milieuvriendelijk: Door het verminderen van je energieverbruik, draagt het isoleren van de spouw bij aan het verminderen van jouw ecologische voetafdruk. Je verbruikt minder fossiele brandstoffen, wat een positief effect heeft op het milieu en klimaatverandering.
  4. Hogere woningwaarde: Het isoleren van je spouwmuren kan ook bijdragen aan een hogere woningwaarde. Een goed geïsoleerd huis is aantrekkelijker voor potentiële kopers, omdat ze weten dat ze minder zullen hoeven uitgeven aan energierekeningen. Dit resulteert in een hogere woningwaarde.

Starten met verduurzamen?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Wij doen GRATIS onderzoek naar de mogelijkheden voor jouw huis/bedrijfspand
Ik wil meer informatie/offerte over *