Duurzaam isoleren met Knauf Supafil glaswol

 

Knauf Supafil Glaswol is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van spouwmuren, het is dan ook één van de meest gebruikte producten. Deze glaswol bestaat voor ruim tachtig procent bestaan uit gerecycled glas, soda, zand en kalksteen. Het is dan ook de duurzaamste keuze voor spouwmuurisolatie!

Gratis adviesgesprek aanvragen

Knauf Supafil Glaswol

Knauf Supafil  Glaswol is een duurzame witte minerale inblaaswol. Het materiaal is ontwikkeld voor spouwmuurisolatie én is één van de meest gebruikte producten voor het isoleren van de spouw.  Deze glaswol bestaat voor ruim tachtig procent bestaan uit gerecycled glas, soda, zand en kalksteen. Er zijn geen chemicaliën verwerkt in dit materiaal. De inblaaswol wordt ook zonder extra toevoegingen in de spouwmuur geblazen. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de gezondheid!

De glaswol vezels van zijn met siliconen behandeld, dit zorgt ervoor dat het waterafstotend is. Schimmels, rot, bacteriën krijgen daardoor geen kans. Het isolatiemateriaal is vochtwerend maar blijft wel ademen. Dit zorgt ervoor dat de minerale wol geen water of vocht opneemt.

Supafil behoort tot brandklasse A1. Dat betekent dat het isolatiemateriaal niet alleen brandwerend, maar ook onbrandbaar is.  Daarnaast is het bekroond met het Eurofins Gold certificaat, de hoogst haalbare norm voor een gezonde binnen luchtkwaliteit.

Bij het isoleren van de spouw met Knauf Supafil Glaswol zorgen wij voor een optimale verdeling van het materiaal, waardoor er geen risico op inzakken van het materiaal is.

✔ Callengoed advies en isolatie is Insula gecertificeerd 

Voordelen van Knauf Supafil Glaswol

  • Hoge isolatiewaarde

  • Duurzaam isolatiemateriaal

  • Onschadelijk voor gezondheid en milieu

  • Behoort tot brandklasse A1

  • Vochtbestendig

Starten met verduurzamen?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Wij doen GRATIS onderzoek naar de mogelijkheden voor jouw huis/bedrijfspand
Ik wil graag advies over *