Spouwmuurisolatie; de meest rendabele manier van isoleren

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Spouwmuurisolatie in Elburg

Wil je een huis isoleren in Elburg? Callengoed advies en isolatie is actief in Elburg en omgeving voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, tussenvloerisolatie en dakisolatie. Vraag een offerte aan voor een gratis en vrijblijvend advies voor jouw woning in Elburg.

Spouwmuurisolatie is de meest effectiefste manier om te starten met isoleren.  Een spouwmuur bestaat uit een binnen- en buitenmuur met een ruimte van enkele centimeters ertussen. Deze ruimte wordt de spouw genoemd. Bij oudere huizen is deze ruimte vanuit de bouw nog niet gevuld met isolatiemateriaal. Bij een on-geïsoleerde spouwmuur gaat ongeveer 20 procent van de warmte verloren. Met de huidige gas- en energieprijzen kan dit dus flink oplopen op de energiefactuur.

Spouwmuurisolatie is de meest effectiefste en efficiëntste methode om een huis te verduurzamen. Het isoleren van de spouw voorkomt namelijk dat warmte via de muren de woning verloren gaat. Het grootste voordeel van spouwmuurisolatie is de besparing op de stookkosten. Hierdoor zijn de investeringskosten binnen 3-4 jaar terugverdiend.

Daarnaast zorgt spouwmuurisolatie voor een hoger wooncomfort door de optimale temperatuur verdeling. De woning houdt in de winter de warmte beter vast en blijft in de zomer koeler. Daarnaast zocht het voor minder vocht in de woning en voel je direct minder kou vanuit de muren. Door uw spouw te isoleren draagt u daarbij bij aan een beter milieu. De CO2 uitstoot verminderd flink, doordat uw verwarming minder vaak aan hoeft te staan!

Wij werken met de volgende materialen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen voor *