Huis verkopen of verhuren? Dan is een energielabel benodigd

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een energielabel aanvragen in Elspeet

Ga je een huis kopen of verkopen? Dan ben je verplicht om over een geldig energielabel te beschikken. Wij zijn als Callengoed advies en Isolatie zijn een adviesbureau actief in het uitbrengen van energielabels in omgeving van Elspeet.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een inspectie op locatie in Elspeet. Voor het bepalen van een energielabel van de woning wordt er een inspectie uitgevoerd door één van onze EP-W adviseurs. De adviseur komt op locatie bij u langs om metingen te doen. Het is voor ons van belang dat u voor het bezoek al bouwtekeningen, documentatie en facturen van uitgevoerde verbeteringen.

Na het bezoek zal de EP-W adviseur de metingen doorvoeren in het rekenprogramma om zo het energielabel van de woning te kunnen bepalen. Het energielabel wordt geregistreerd bij het RVO en zal daarna per e-mail naar u toegezonden worden.

De eisen voor een energielabel zijn per 1 januari 2021 gewijzigd. Dit betekent dat energielabels met een datum vóór 1 januari 2021 niet meer geldig zijn. Onze energielabels voldoen aan de nieuwe NTA8800 richtlijnen.