Wat is jouw volgende stap in energiezuiniger wonen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Maatwerkadvies

De huidige energieprijzen zorgen ervoor dat veel woningeigenaren willen verduurzamen. Elke situatie is anders, de ene woning heeft nog geen isolatie, de andere is al volledig geïsoleerd. Daarbij speelt het beschikbare budget natuurlijk ook een grote rol. Wat is jouw volgende stap in verduurzaming met dit beschikbare budget? Wij geven graag advies op maat. Één van onze adviseurs komt graag bij jou thuis langs voor persoonlijk advies.

Met behulp van een duurzaamheidsadvues geven wij advies welke stappen er gezet kunnen worden om tot een duurzamere woning te komen. Een duurzaamheidsadvies is een verdieping van het energielabel en geeft de bewoner meer inzicht in de maatregelen die je als bewoner kunt nemen om de energieprestatie van een woning te kunnen verbeteren. Hierbij wordt onderbouwing gegeven over de kosten, baten en terugverdientijden van deze maatregelen.

Voor een duurzaamheidsadvies rekenen wij 265 euro incl BTW. Mochten er vervolgens isolerende maatregelen bij ons uitgevoerd worden, dan worden deze kosten in mindering gebracht.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen voor *